De zitziekte
Er is een nieuwe ziekte ontstaan: De zitziekte!
En nee dit is geen grap, de zitziekte is een serieus te nemen nieuwe ziekte die je niet wilt krijgen, maar om um te “ontlopen” die zitziekte kun je maar het beste aan de wandel gaan!

Er is inmiddels bekend dat doordat we veel te veel tijd zittend doorbrengen, we allerlei nare klachten ontwikkelen, die er niet om liegen. Hartklachten en depressiviteit en nog en hele rits meer! En het is niet een uit de lucht gegrepen iets nee het zijn inmiddels feiten die op basis van gedegen onderzoek zijn ontstaan.

Het ontlopen van de zitziekte is met de komst van de lopiefiets nu een stuk eenvoudiger geworden! Want ja, je hebt nou eenmaal niet altijd tijd om te wandelen, er moet immers ook worden gewerkt. En om naar je werk te komen zul je vaak moet reizen. En dat reizen tja… ook dat doen we veelal zittend. In de auto, op de brommer in de trein of in een gunstig geval zitten we op de fiets. En hoeveel mensen heeft u al bekeken die zo scheef als een hoepeltje in elkaar gedoken of hangend op hun stuur op de fiets zitten…..dat kan vanaf nu dus ook anders met de lopiefiets!